Jodie Foster vindt het geen probleem voor aap te staan: "Ik ging naar school in Hollywood"

Jodie Foster vindt het geen probleem voor aap te staan: "Ik ging naar school in Hollywood"

Jodie Foster laat afdruk achter in Hollywood en praat over carrière en privéleven in interview.

Afgelopen weekend mocht Jodie Foster haar afdruk achterlaten in Hollywood. De doorgaans erg gesloten superster onthulde bij het TCL Chinese Theatre meer over haar carrière en privéleven.

Zo vertelde de actrice uit Elysium dat ze alweer 10 jaar getrouwd is met haar vrouw Alexandra Hedison. Ook zei ze: "We hadden het net over symbolische plekken waar mensen een indruk van hun leven achterlaten, zoals social media."

Representeren in films
Ze vervolgde in dezelfde YouTube-video van Extratv met: "De filmindustrie doet dat ook en dit theater representeert ook mensen. Maar voor mij was de filmwereld geen representatie. Het was voor mij echt. Ik ging naar school in Hollywood."

Jodie maakt namelijk al 50 jaar films. Ze vertelde verder: "Ik denk dat acteren me blij maakt. Ik vind het leuk om me te verkleden en ik denk dat ik het leuk vind om mijzelf voor aap te zetten, en dat door te trekken naar mijn echte leven."

Leuke films
Ook verklapte ze welke films haar zonen leuk vonden van haar. Ze zei: "Ze hebben niet echt veel van mijn werk gezien. Ik denk Bugsy Malone omdat ze dat als kind keken en nu ze ouder zijn Silence of the Lambs."NieuwsFilm

meest populair