David Corenswet, de nieuwe Superman, wilde eigenlijk deze grote rol in het MCU spelen

David Corenswet, de nieuwe Superman, wilde eigenlijk deze grote rol in het MCU spelen

Grappig genoeg kan James Gunn zich hier niks meer van herinneren.

Lang niet iedereen vond het even leuk toen ze kregen te horen dat Henry Cavill vervangen zou worden door David Corenswet als Superman. Wist je echter dat laatstgenoemde eerst zijn zinnen had gezet op Marvel en het MCU wilde komen versterken?

Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van DC, vinden er de nodige veranderingen plaats. De nodige bekende namen zijn al vertrokken, waaronder dus Cavill. Corenswet neemt het stokje over in Superman, de eerste film van het nieuwe DC, die eveneens geregisseerd zal worden door Gunn zelf.

Anders
Toch had het allemaal heel anders kunnen lopen. Corenswet zat namelijk achter de rol van Adam Warlock aan, een belangrijk personage in Guardians of the Galaxy Vol. 3. De auditie zal echter niet erg goed zijn verlopen, want Gunn, natuurlijk ook de regisseur van deze blockbuster, kan zich dit niet meer herinneren.

Gunn laat zich er nu over uit: "Toen ik dit kreeg te horen vroeg ik David hierover. Hij zei mij dat hij inderdaad auditie had gelopen, maar dat weet ik niet meer..." De rol ging uiteindelijk naar Will Poulter, o.a. bekend van de serie Dopesick.

Mazzel
Uiteindelijk zal Corenswet waarschijnlijk blij zijn met deze keuze. Het roept natuurlijk de vraag op of hij, indien hij gecast was voor de derde Guardians-film, ook nog de rol van Superman had weten te bemachtigen. Superman zal in juli 2025 in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair