Zack Snyder laat zich uit over het DC Universe van James Gunn

Zack Snyder laat zich uit over het DC Universe van James Gunn

De 'Rebel Moon'-regisseur is wel te vinden voor een nieuwe aanpak, mits die "mythologisch correct" is.

Rebel Moon: Part Two - The Scargiver is nu te zien op Netflix, maar regisseur Zack Snyder is natuurlijk vooral bekend door zijn films in het DC Extended Universe, dat hij zelf startte in 2013 met Man of Steel.

Het DCEU kwam onlangs ten einde met Aquaman and the Lost Kingdom. Nu staat er ons een geheel nieuw universum te wachten onder leiding van James Gunn, met als eerste film Superman in 2025.

Wat vindt Snyder?
In een interview werd Snyder gevraagd over zijn kijk op de reboot van DC, en de regisseur was er wel voor te vinden. "Ik ben een open boek," zo zei hij. "Ik ben behoorlijk opgewonden... ik bedoel, we krijgen binnenkort Superman, dus we zullen zien hoe dat is."

Wel hangt hij er een voorwaarde aan vast. "Ik heb echt het gevoel dat, weet je, als de personages met eerbied worden behandeld en mythologisch correct zijn, ik down ben. [Dan] doe ik mee."

Reactie van Gunn
Op sociale media vroegen fans aan Gunn wat hij van de uitspraken vond. De filmmaker gaf aan dat hij het interview niet had gezien, maar dat hij het "al wist omdat [Snyder] me een sms stuurde. Hij heeft ons tijdens dit hele proces ongelooflijk gesteund."



NieuwsFilm

meest populair