Alec Baldwin slaat telefoon uit handen van behoorlijke vervelende vrouw

Alec Baldwin slaat telefoon uit handen van behoorlijke vervelende vrouw

De acteur werd lastig gevallen in New York toen hij koffie aan het bestelen was.

Beroemd zijn brengt zeker niet alleen maar leuke dingen met zich mee. Alec Baldwin weet hier alles vanaf. De acteur heeft al vaker de nodige akkefietjes gehad met vervelende journalisten en paparazzi, maar deze keer valt een vrouw hem lastig terwijl hij een koffie bestelt.

Baldwin, o.a. bekend van pareltjes als The Departed en Mission: Impossible - Fallout, dacht eventjes rustig van een koffie te kunnen genieten, maar dan begint een vrouw hem te filmen. Zij vraagt aan de acteur of hij een keer 'Free Palestine' kan zeggen.

Rust ongeluk
Daar blijft het niet bij. Wanneer de acteur dit niet doet, begint de vrouw in kwestie over het dodelijke ongeluk op de set van de western Rust. Baldwin schoot tijdens de opnames van deze film cameravrouw Halyna Hutchins dood.

Ondanks het feit dat de wapenexpert recentelijk schuldig werd bevonden, is de acteur ook nog niet van de problemen af. Hoewel Baldwin altijd heeft ontkend dat hij de trekker heeft overgehaald, moet hij ook nog voor het gerecht verschijnen.

Agressief
De vrouw die Baldwin filmt wordt agressiever en zegt dingen als: "Waarom heb je die vrouw doodgeschoten? Je hebt een vrouw vermoord en hoeft niet de gevangenis in? Je bent een f*cking crimineel!"


Ze gaat nog verder: "F*ck Israel, f*ck Zionism". Wanneer ze weigert te vertrekken en dicht op de acteur afkomt, slaat Baldwin de telefoon uit haar handen. Wat er daarna gebeurt is niet duidelijk, maar de vrouw in kwestie liet het hier niet bij.

Klacht
Zij deelde vervolgens het onderstaande videootje op sociale media, waarin ze het slachtoffer speelt. De titel van het filmpje spreekt ook boekdelen: "De witte duivel Alec Baldwin valt mij aan wanneer ik koffie bestel".


Het duurde niet lang voordat er extra commentaar bij de beelden werd toegevoegd door X. Zo staat er nu: "De persoon die dit filmt is niet uit op koffie. Zij valt Alec Baldwin lastig en weigert te vertrekken wanneer zij wordt gevraagd te verlaten. Er is ook geen enkel bewijs dat zij werd aangevallen".

NieuwsFilm

meest populair