Anne Hathaway over vreselijke auditie: "Ik moest het met 10 verschillende mannen 'doen'"

Anne Hathaway over vreselijke auditie: "Ik moest het met 10 verschillende mannen 'doen'"

De actrice was nog jong en ging ermee akkoord maar heeft hier nu spijt van.

Anne Hathaway is al jarenlang een grote naam in Hollywood. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in o.a. The Dark Knight Rises en Les Miserables. Voor laatstgenoemde won ze zelfs een Oscar. Toch heeft ze niet alleen maar leuke dingen meegemaakt...

De actrice zal over niet al te lang te zien zijn in The Idea of You, waar enige tijd geleden de eerste trailer van verscheen. Om haar nieuwste film in het zonnetje te zetten, geeft ze op dit moment de nodige interviews. Tijdens een recent gesprek, blikte ze terug op het begin van haar carrière.

Auditie
Hathaway, die geen namen noemt, zegt dat ze tijdens een auditie meerdere mannen moest zoenen om de 'perfecte tegenspeler' te vinden. Destijds ging de jonge actrice hiermee akkoord, maar vandaag de dag heeft ze er toch haar bedenkingen over.

Zo begint Hathaway: "Er werd me verteld dat er 10 mannen voorbij zouden komen en dat ik met ze allemaal 'moest vrijen'. Het castingteam vroeg me toen: "Vind je het niet opwindend om dit te doen?" Ik dacht toen nog bij mezelf: 'Is er iets mis met mij of zo?' Ik keek er namelijk totaal niet naar uit en vond het zelfs walgelijk".

Jong
De actrice vervolgt: "Ik was nog zo jong en wist niet goed hoe hier mee om te gaan. Ik deed gewoon alsof ik ernaar uitkeek en ging er dus in mee. Er werd niet gebruik van me gemaakt, ik werd niet gekleineerd of pijn gedaan, maar het was toch allemaal heel vreemd. Ik zal zoiets nu zeker niet meer doen".NieuwsFilm

meest populair