Eerste trailer voor Zoë Kravitz' gestoorde regiedebuut 'Blink Twice' met Channing Tatum

Eerste trailer voor Zoë Kravitz' gestoorde regiedebuut 'Blink Twice' met Channing Tatum

De film van Amazon MGM had oorspronkelijk de titel 'Pussy Island'.

Er is een eerste trailer uitgekomen voor Blink Twice, het regiedebuut van Zoë Kravitz (The Batman) met Channing Tatum. Kravitz maakte de film voor Amazon MGM Studios.

Oorspronkelijk had het project de titel Pussy Island, waarvan Kravitz beweerde dat ze weigerde hem te veranderen. Dat is nu dus toch gebeurd. Kravitz schreef het scenario samen met E.T. Feigenbaum.

Synopsis
Frida (Naomi Ackie) is een jonge serveerster in Los Angeles die een oogje heeft op tech-ondernemer Slater King (Tatum). Tijdens een droomvakantie naar zijn privé-eiland gebeuren er vreemde dingen. Frida zal de waarheid moeten ontdekken als ze er levend uit wil komen.

De rest van de cast bestaat uit Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment, Adria Arjona, Geena Davis, Simon Rex, Christian Slater en Liz Caribel. De film wordt geproduceerd door Kravitz, Bruce Cohen, Garret Levitz en Tiffany Persons.

Trailer
Blink Twice wordt in augustus in de bioscoop verwacht. Bekijk de trailer hieronder. Verder heeft Amazon MGM Studios ook de film Challengers, die volgende maand uitkomt.NieuwsFilm

meest populair