Deze personages heb je misschien gemist in de nieuwe trailer van 'Deadpool & Wolverine'

Deze personages heb je misschien gemist in de nieuwe trailer van 'Deadpool & Wolverine'

Ryan Reynolds lijkt een hele hoop bekende namen en personages te hebben weten verzamelen.

Marvel Studios trakteerde ons gisteren op de tweede trailer voor Deadpool & Wolverine en daarin kwamen meer personages voor dan je wellicht hebt gezien. Mocht je straks spoilervrij de film in willen, dan kun je dit artikel voor nu beter overslaan.

In deze veelbelovende superheldenfilm bundelen de personages van Ryan Reynolds en Hugh Jackman hun krachten om het op te nemen tegen onder meer Cassandra Nova (gespeeld door The Crown-acteur Emma Corrin), de kwaadaardige tweelingzus van Charles Xavier alias Professor X.

Ode aan vroegâh
Deadpool & Wolverine dient min of meer als 'afscheidsreceptie' voor de superheldenfilms van 20th Century Fox, de door Disney (het moederbedrijf van Marvel) overgenomen filmstudio die voorheen de filmrechten van onder meer de X-Men in handen had (en ook de eerste twee Deadpool-films heeft geproduceerd).


Gezien Deadpool en Wolverine het multiversum in duiken in hun eerste duoprent, kunnen fans waarschijnlijk een hoop cameo's (vaak korte verrassingsoptredens) verwachten van acteurs uit de Fox-films en personages uit de stripboeken. Zo weten we dat Jennifer Garner terug zal keren als Electra uit Daredevil met Ben Affleck.

In The Void
In de trailer is te zien dat Cassandra Nova meerdere schurken om zich heen heeft verzameld. Haar schuilplaats staat in 'The Void': de dumpplaats uit de serie Loki waar alle door de Time Variance Authority (TVA; ook te zien in Deadpool & Wolverine) van de tijdlijn verwijderde schepsels belanden.

Mocht het een personage uit een eerdere Marvel-film betreffen, vermelden we ook de originele acteur. Het is echter niet zeker van alle acteurs of zij daadwerkelijk de rol opnieuw vertolken.

Overzicht opvallende personages


1. Sabretooth (vermoedelijk)
Versie uit X-Men (2000). In die film vertolkt door Tyler Mane. Foto's van de set bevestigde zijn terugkeer eerder.
2. Callisto (vrij zeker)
Versie uit X-Men: The Last Stand (2006). In die film vertolkt door Courtenay Taylor.
3. Toad (vrij zeker)
Versie uit X-Men (2000). In die film vertolkt door Ray Park. Foto's van de set bevestigde zijn terugkeer eerder.
4. Bullseye (niet zeker)
Versie uit Daredevil (2003). In die film vertolkt door Colin Farrell.
5. Lady Deathstrike (vrij zeker)
Versie uit X2: X-Men United (2003). In die film vertolkt door Kelly Hu.
6. Azazel (vrij zeker)
Versie uit X-Men: First Class (2011). In die film vertolkt door Jason Flemyng.
7. The Russian (gerucht)
Personage uit de stripboeken van The Punisher. Volgens een gerucht vertolkt door stuntman Billy Clements.
8. Pyro (bevestigd)
Versie uit X2: X-Men United (2003) en X-Men: The Last Stand (2006). Wederom vertolkt door Aaron Stanford, zoals bevestigd in de eerste trailer.
9. onbekend
Er zijn nog geen berichten of geruchten verschenen over de identiteit van dit personage. Mogelijk betreft het slechts een figurant.


NieuwsFilm

meest populair