Halle Bailey bekent een zware tijd door te maken: "Ik weet niet wie ik ben"

Halle Bailey bekent een zware tijd door te maken: "Ik weet niet wie ik ben"

Halle Bailey deelt openhartig over ernstige postnatale depressie na geboorte van zoontje Halo.

Halle Bailey is moeder geworden. Waar de ster uit Little Mermaid in stilte van haar zwangerschap genoot, besloot ze op haar social media eerlijk te vertellen dat ze een moeilijke tijd doormaakt.

De 24-jarige zangeres en actrice vertelde dat het kwam door opmerkingen die zij zag over haar familie. Ze schreef dat ze dol is op haar zoontje en zei ook: "Ik heb een erg zware postnatale depressie. Ik weet niet of andere nieuwe moeders zich hierin herkennen."

In paniek raken
Ze legde uit hoe ver dat gaat bij haar: "Het is nu zo erg dat ik het moeilijk vind om langer dan 30 minuten van mijn kindje gescheiden te moeten zijn. Ik raak dan een soort van in paniek. DGG is een geweldige vader en Halo is perfect."

Ze vervolgde met: "Het enige probleem is dat ik me niet thuis voel in mijn lichaam. Ik voel me compleet anders. In de spiegel zie ik een heel nieuw lijf. Ik weet niet wie ik ben. Ik realiseerde me niet hoe ernstig postnatale depressie kan zijn."

Stigma op depressie
Ze vertelde ook dat zij deze depressie openbaar maakt, omdat er een stigma op rust en veel mensen daardoor niet weten wat het inhoudt. Ze benadrukt ook dat het aan niemand ligt, maar dat haar lichaam nog moeite heeft met wennen. Haar verhaal op Snapchat is hier bij People nog te lezen.



NieuwsFilm

meest populair