'Avengers'-regisseurs "weten niet" of Iron Man terug kan keren in het MCU

'Avengers'-regisseurs "weten niet" of Iron Man terug kan keren in het MCU

Robert Downey Jr. liet zich onlangs positief uit over een eventuele terugkeer naar de rol die hem zo groot maakte.

Eerder deze maand liet Robert Downey Jr. weten dat hij "maar wat graag" terug zou willen keren naar zijn rol als Tony Stark/Iron Man in het Marvel Cinematic Universe.

Fans waren daar enorm blij om, want als hét jarenlange gezicht van Marvel (tot hij aan zijn einde kwam in Avengers: Endgame) zou de acteur veel mensen dolgelukkig maken met een terugkeer. Maar natuurlijk is dan de vraag: hoe?

Opstaan uit de dood
Iron Man legde in Endgame namelijk duidelijk het loodje. Een manier voor het personage om terug te keren is dus niet voor de hand liggend. Dat beamen ook de broers Anthony en Joe Russo, die Endgame regisseerden.

"We hebben dat boek [toen] gesloten," aldus Joe. "Dat ligt aan hen om het weer te openen." Zijn broer voegt daaraan toe dat hij "niet weet hoe ze het zouden doen. Ik heb geen idee wat de weg daarnaartoe zou zijn."

Avengers: Secret Wars
De vraag of we Iron Man weer te zien krijgen, blijft dus nog even in de lucht hangen. Fans kijken in ieder geval uit naar Avengers: Secret Wars, want mocht Downey Jr. weer in de huid van het personage kruipen, dan lijkt dat de meest waarschijnlijke plek.



NieuwsFilm

meest populair