Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit?

Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit?

Drie films die erg positief zijn ontvangen op Rotten Tomatoes.

Er staan enorm veel films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige films op de streamingdienst die meer dan 90% scoorde op Rotten Tomatoes.

The Lost Daughter

Regie: Maggie Gyllenhaal | Hoofdrollen: Dakota Johnson, Olivia Colman, Paul Mescal | Kijk nu



Tijdens een strandvakantie raakt Leda (Olivia Colman) geobsedeerd door een jonge moeder en haar dochter. Hun liefdevolle relatie en met name hun luidruchtige en intimiderende familie werken op haar zenuwen. Leda wordt overweldigd door duistere geheimen uit haar eigen verleden en heftige herinneringen aan het moederschap waar zij op jonge leeftijd mee te maken kreeg. Na een impulsieve actie belandt ze in de onheilspellende wereld van haar eigen geest, waar ze wordt gedwongen de keuzes die ze als jonge moeder heeft gemaakt en de gevolgen daarvan onder ogen te zien.

Private Life

Regie: Tamara Jenkins | Hoofdrollen: Paul Giamatti, Kathryn Hahn, Molly Shannon | Kijk nu



Een schrijfster ondergaat meerdere vruchtbaarheidstherapieën om zwanger te worden, waarmee haar relatie met haar man onder flinke druk komt te staan.

Spirited Away

Regie: Hayao Miyazaki | Hoofdrollen: John Ratzenberger, Lauren Holly, Michael Chiklis | Kijk nu



Via een mysterieuze tunnel komt Chihiro met haar ouders terecht in een wereld van goden en monsters, onder heerschappij van de gierige heks Yubaba. Chihiro's ouders worden omgetoverd in varkens. Om hen te redden, moet ze afstand doen van haar naam en werken voor Yubaba. Zal het haar lukken om naar huis terug te keren?

NieuwsFilm

meest populair