3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Pretty Woman (1990)
Regie: Garry Marshall | Cast: Julia Roberts, Richard Gere, Hector Elizondo, e.a. | Kijk direct
De welgestelde zakenman Edward, nogal een gladde kerel, sluit een deal met de mooie escorte Vivian uit Hollywood om hem een week te vergezellen op sociale evenementen. Vivian blijkt echter een perfecte societydame te zijn en Edward blijkt veel van haar te kunnen leren. Het is dan ook onvermijdelijk dat hij verliefd op haar wordt.



Maestro (2023)
Regie: Bradley Cooper | Cast: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, e.a. | Kijk direct
Leonard Bernstein is een briljant dirigent. Deze musicus kan helemaal in de muziek opgaan. Bernstein trouwt met actrice Felicia Montealegre. Samen krijgen ze drie kinderen. Hun relatie is echter deels schijn, want Bernstein is meer van de herenliefde en geeft regelmatig toe aan die lust. En Montealegre heeft daar weet van.



Widows (2018)
Regie: Steve McQueen | Cast: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, e.a. | Kijk direct
Veronica, Alice, Linda en Belle zijn vier weduwvrouwen uit Chicago die niet veel met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. De vrouwen besluiten de handen ineen te slaan en de mislukte overval, waarbij hun mannen om het leven zijn gekomen, alsnog tot een goed einde te gaan brengen.



NieuwsFilm

meest populair