Overlevingsexpert Milla Jovovich onthult hoe ze een apocalypse zou overleven

Overlevingsexpert Milla Jovovich onthult hoe ze een apocalypse zou overleven

Milla Jovovich verwacht een echte apocalypse te overleven en vertelt waar ze die kennis vandaan heeft

Milla Jovovich is te zien in Breathe, een nieuwe apocalyptische thriller. De 48-jarige actrice is een ster in overleven te zien aan haar personages in films als Fifth Element en Resident Evil.

Hier in gesprek met People vertelt Milla dat ze in het echt ook verwacht een echte apocalypse te overleven. Ze zegt: "Ik vind mezelf taai. Ik heb er de spullen voor thuis. Ik heb een jagersmes en een vuursteen. Ik kijk naar Naked and Afraid. Maar wat kun je hier jagen? Je gaat naar winkels."

Voorbereid op naar scenario
Daarnaast zegt Milla dat ze door haar drie kinderen goed voorbereid is op nare scenario's. Ze vertelt: "Met kinderen raak je gewend aan noodgevallen. Om tien uur 's avonds heb je een bloedend oog te verzorgen. Zonder paniek, zonder gegil. Je doet dat gewoon."

Ze denkt dan ook dat haar collega Jennifer Hudson ook zal kunnen overleven: "Dingen veranderen als je moeder wordt. Je wordt probleemoplossend en je leert de-escaleren. Je bent steeds degene die stress tempert."

Voorbereid op apocalypse
Milla zegt ook: "Kinderen bereiden je het beste voor op een apocalypse, want je zit al in een pre-apocalypse. Je vraagt je steeds af wat het volgende probleem zal zijn."



Milla en Jennifer vertellen meer over hun samenwerking in de YouTube-video van The Jennifer Hudson Show.

NieuwsFilm

meest populair