"Chronisch te laat": Dwayne Johnson beschuldigd van onprofessioneel gedrag op set 'Red One'

"Chronisch te laat": Dwayne Johnson beschuldigd van onprofessioneel gedrag op set 'Red One'

De beschuldigingen aan het adres van de acteur worden stellig ontkend door productiemaatschappij Amazon MGM.

De Kerstfilm Red One met Dwayne Johnson en Chris Evans zou oorspronkelijk vorig jaar zijn uitgekomen, maar uiteindelijk werd de film uitgesteld naar eind 2024.

De reden hiervoor zou de dubbele staking in Hollywood zijn geweest, maar volgens TheWrap ligt dat anders. De site heeft namelijk via bronnen gehoord dat er enorme problemen op de set waren door Johnson.

8 uur te laat
Johnson, ook wel de Rock genoemd, profileert zichzelf altijd als een harde werker, maar volgens de bronnen van TheWrap klopt dat niet. "Het enige waar Dwayne consequent in was, was chronisch te laat komen," zo wordt er gezegd.

Dit zorgde ervoor dat schema's constant aangepast moesten worden en het budget van de film opblies, omdat Johnson soms wel 8 uur te laat was. En volgens één bron "geeft hij er geen hol om."

Meer films
Red One is niet de enige film waarbij dit is gebeurd, want volgens TheWrap deed iets vergelijkbaars zich voor op de set van Red Notice met Ryan Reynolds en Johnson. Volgens bronnen was er toen een "enorme ruzie" tussen de acteurs.


De studio ontkent de beschuldigingen stellig. Een woordvoerder van Amazon MGM beweert dat "Dwayne Johnson en Seven Bucks geweldige partners [zijn] geweest in 'Red One', een film waar kijkers van alle leeftijden deze feestdagen dol op zullen zijn."

NieuwsFilm

meest populair