Anya Taylor Joy licht tipje van de sluier waarom Furiosa maar een enkele arm heeft

Anya Taylor Joy licht tipje van de sluier waarom Furiosa maar een enkele arm heeft

De actrice zegt dat we meer zullen te weten komen over dit 'geheim' in 'Furiosa: A Mad Max Story'.

Miljoenen filmfanaten kijken uit naar Furiosa: A Mad Max Story, waarin deze keer Anya Taylor Joy te zien zal zijn als de geliefde Furiosa. Toch vragen de nodige cinefielen zich af hoe het komt dat dit personage maar een arm heeft. Hier reageert de actrice nu op.

In Mad Max: Fury Road was Charlize Theron nog te zien als Furiosa. Zij had maar een enkele arm. In deze blockbuster kregen we nooit te horen hoe ze haar arm was verloren en hoe deze werd vervangen door een robotarm, maar daar krijgen we in de prequel wel meer over te weten.

Reactie
Tijdens een recent interview met Entertainment Weekly laat Taylor-Joy zich er kort over uit. Ze verklapt het nog niet, maar komt nu wel met wat informatie: "Wij maken in de film kennis met een jong meisje, dat uiteindelijk uit zal groeien tot het personage waarvan we allemaal houden".

"Wat ik zo gaaf vind aan haar is dat dit personage elke keer weer weigert te sterven, letterlijk en figuurlijk. Ze verliest haar arm in deze missie, die meer omvat dan slechts haar persoonlijke belangen. Ik snap waarom ze dit doet en hoe het gebeurt en jullie komen hier binnenkort ook achter".

Verhaal
De jonge Furiosa zal het deze keer voornamelijk opnemen tegen de nieuwe grote schurk, Warlord Dementus, die gespeeld zal worden door niemand minder dan Chris Hemsworth. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair