Na 'Winnie-The-Pooh: Blood and Honey' films gaat de Winnie nu ook op de vuist met Mickey Mouse

Na 'Winnie-The-Pooh: Blood and Honey' films gaat de Winnie nu ook op de vuist met Mickey Mouse

Nu dat Mickey Mouse publiek domein is, maakt Untouchables Entertainment hier meteen gebruik van.

Vorig jaar werd de horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey uitgebracht. Hoewel deze met de grond gelijk werd gemaakt, was het wel een grote box-office hit. Niet zo heel gek dus, dat er een vervolg komt. Nu wordt er zelfs gewerkt aan een spin-off, waarin Winnie samen te zien zal zijn met Mickey Mouse.

Als je dit leest denk je waarschijnlijk dat dit best wel schattig klinkt. Het gaat hier namelijk om twee geliefde animatiefiguren, namelijk het lieve beertje en de wereldberoemde muis. Dit wordt echter behoorlijk bloederig.

Horrorversie
De twee personages nemen het tegen elkaar op in een film getiteld Mickey Vs. Winnie. Filmmaker Glenn Douglas Packard laat zich hier nu over uit en de ambities die ze hebben: "Filmfans willen graag een Aliens en Avengers cross-over. Zoiets is vanwege filmrechten bijzonder lastig, maar Mickey vs. Winnie wordt een werkelijkheid!".

"Wij vinden het fantastisch om de horrorfans hier op te mogen trakteren. Het gaat hier om live-action figuren van deze personages, die zeer duister zijn. Wanneer je deze film uitkomt zal je Mickey nooit meer op dezelfde manier zien!".

Verhaal
De synopsis luidt als volgt: "[i]In 1920 ontsnappen twee criminelen uit de gevangenis en schuilden in een vervloekt bos. Hier raken zij verloren en worden nooit meer gevonden. Een eeuw later gaan enkele vrienden op vakantie in ditzelfde bos, waar ze een huisje hebben gehuurd.


Dit hadden ze beter niet kunnen doen, want nachtmerrie versies van hun jeugd-iconen Mickey Mouse en Winnie-The-Pooh komen achter ze aan. Wat een leuk uitje had moeten worden transformeert in een bloederige nachtmerrie.

NieuwsFilm

meest populair