Ryan Gosling onthult dat Burt Reynolds erg gecharmeerd was van zijn moeder op hun filmset

Ryan Gosling onthult dat Burt Reynolds erg gecharmeerd was van zijn moeder op hun filmset

Ryan Gosling begon als kindsterretje met zijn moeder als steun in zijn showbusinesscarrière.

Ryan Gosling startte als kindsterretje in de showbusiness. Zijn moeder vergezelde hem bij alles wat hij deed en dat levert leuke verhalen op.

Zo vertelde de acteur uit Barbie en The Fall Guy in een interview met Jimmy Kimmel Live dat hij als tiener met Burt Reynolds op een filmset stond. Ryan zei dat hij een prima werkervaring had met de moeilijke Burt, maar dat dat waarschijnlijk te maken had met zijn moeder Donna.

Eerste film ooit
Ryan vertelde over die samenwerking: "Mijn eerste film was Frankenstein and Me. Het was complex. Ik dacht dat Burt me mocht. Ik dacht dat hij dacht dat ik speciaal was. Maar toen realiseerde ik me dat ik een mooie moeder heb."

Hij zei ook: "Hij was een soort van geïnteresseerd. En ik kwam op de tweede plaats. Mijn moeder kreeg de echte aandacht. En ik realiseerde me daardoor hoe het is om tweede te zijn. Ik wou dat ik het eerder wist. Mijn moeder vond de aandacht geweldig al gebeurde er niets tussen hen."

Stop maar gewoon
Ryan Gosling had dus bijna Ryan Reynolds kunnen heten en zei: "Burt gaf me ook het advies om geen zirconia te houden, terwijl er diamanten liggen. Ik was 13 en snapte dat niet. Ik dacht alleen: 'Stop met kijken naar mijn moeder'."



NieuwsFilm

meest populair