Kristen Stewart en 'Star Wars'-ster in vampierthriller van 'Se7en'-schrijver

Kristen Stewart en 'Star Wars'-ster in vampierthriller van 'Se7en'-schrijver

Met regisseur Panos Cosmatos (Mandy) gaan ze samen 'Flesh of the Gods' maken...

Kristen Stewart werd een begrip dankzij de vijf Twilight-films en nu keert de ster weer terug naar de wereld van de vampieren in een nieuw project van regisseur Panos Cosmatos (Mandy).

De titel luidt Flesh of the Gods en naast Stewart zal ook 'Star Wars'-acteur Oscar Isaac een hoofdrol spelen. Tevens zal hij produceren met Gena Konstantinakos onder hun vlag Mad Gene Media.

Setting in jaren '80
Flesh of the Gods speelt zich af "in Los Angeles tijdens de schitterende jaren tachtig" en het scenario wordt geschreven door Andrew Kevin Walker (Se7en). De beschrijving luidt als volgt:

We volgen een getrouwd stel, Raoul (Isaac) en Alex (Stewart), die elke avond uit hun luxe wolkenkrabberappartement afdalen naar het elektrische nachtelijke rijk van LA.

Wanneer ze het pad kruisen met een mysterieuze raadselachtige vrouw en haar feestende kliek, worden Raoul en Alex verleid in een glamoureuze, surrealistische wereld van hedonisme, spanning en geweld.

Productie gaat later dit jaar van start
Het project bevindt zich tussen fantasie en nachtmerrie, legt Cosmatos uit in een verklaring. Zowel voortstuwend als hypnotiserend gaan we op een hot rod-plezierrit diep in het glinsterende hart van de hel.



NieuwsFilm

meest populair