Nieuw op Prime Video: Anne Hathaway papt aan met veel jongere popzanger in 'The Idea of You'

Nieuw op Prime Video: Anne Hathaway papt aan met veel jongere popzanger in 'The Idea of You'

Deze boekverfilming mag je als romkomliefhebber niet missen dit weekend.

Prime Video heeft een opvallende nieuwe film toegevoegd aan zijn catalogus: The Idea of You. Hierin speelt topactrice Anne Hathaway (The Devil Wears Prada) een alleenstaande moeder die aanpapt met een veel jongere popzanger, gespeeld door Mary & George-acteur Nicholas Galitzine.

The Idea of You is een verfilming van het gelijknamige boek van Robinne Lee. Naar verluidt is het personage van Galitzine gebaseerd op de wereldberoemde zanger Harry Styles, die zijn carrière natuurlijk begon bij de Britse boyband One Direction, en meerdere relaties heeft gehad met oudere vrouwen.

Het verhaal
Hathaway speelt de succesvolle, alleenstaande moeder Solène, die haar tienerdochter meeneemt naar muziekfestival Coachella. Daar loopt ze per toeval de knappe Hayes Campbell (Galitzine), de leadzanger van de populaire boyband August Moon, tegen het lijf.

De twee vallen als een blok voor elkaar en belanden in een intense relatie, die ze geheim proberen te houden voor de buitenwereld. Het duurt echter niet lang voordat de sterrenstatus van Campbell en hun leeftijdsverschil zorgen voor de nodige obstakels.

In de smaak
The Idea of You valt goed in de smaak bij de critici. Deze pittige romkom heeft een nette score van 83 procent op Rotten Tomatoes, een bekende site waarop recensies worden gebundeld.


Voor wie deze film wil bekijken: je kunt The Idea of You hier vinden op streamingdienst Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair