Kevin Costner trakteert Sienna Miller en zes andere vrouwen op een spannend uitje

Kevin Costner trakteert Sienna Miller en zes andere vrouwen op een spannend uitje

De nieuwe film van Kevin Costner, "Horizon: An American Saga", zal voor het eerst vertoond worden op het filmfestival in Cannes.

Horizon: An American Saga, de nieuwe film van Kevin Costner, zal voor het eerst op het filmfestival in Cannes worden vertoond. Het belooft een spannend moment te zijn.

De ster heeft lang aan dit filmproject gewerkt en die eerste première is dus een feestje waard. Hier in gesprek met People weet Kevin precies hoe hij dat zal gaan aanpakken. Hij vertelt: "Voor Cannes neem ik 7 vrouwen mee die in het verhaal met mij te zien zijn. Ze hadden een groot aandeel."

Vrouwen tonen veerkracht
Hij vervolgt met: "Vrouwen zijn de reden dat het land vooruit gaat. Ze werden vaak tegen hun wensen in ingezet. Er werd gebruik van hen gemaakt en ze toonden veerkracht. Ik kan het verhaal niet vertellen als het niet om hen draait."

De 42-jarige Sienna Miller casten was een gemakkelijk besluit. Hij zei: "Ik vind haar een van de grootste actrices. Haar schoonheid is onmiskenbaar en ze is erg ervaren als actrice. Er is iets rond haar dat elke vrouw aanspreekt."

Fascinatie voor western
Het verhaal is in vieren gesplitst. Over zijn fascinatie voor het western-genre zegt hij: "Ik denk na over wat op het spel staat. Hoe mensen overleefden. Het is rauw en onvoorstelbaar. Die gedachten spoken rond bij me."



De trailer is te zien in de YouTube-video van Warner Bros.Pictures.

NieuwsFilm

meest populair