Onverwachte cameo in bizarre laatste scène van 'The Fall Guy' uitgelegd door David Leitch

Onverwachte cameo in bizarre laatste scène van 'The Fall Guy' uitgelegd door David Leitch

De regisseur van de actiekomedie legt uit hoe déze verrassende ster een kleine rol wist te scoren.

Wie The Fall Guy heeft gekeken, werd ongetwijfeld verrast door de onverwachte cameo richting het einde van de film. Regisseur David Leitch legt de laatste scène uit. Let op: grote spoilers!

In The Fall Guy van David Leitch speelt Ryan Gosling stuntman Colt Seavers en Emily Blunt de regisseur Jody Moreno. In de film zien we hoe de twee samenwerken aan een fictieve film.

Jason Momoa
Er zit een grote en onverwachte cameo verstopt in The Fall Guy. Niemand minder dan Aquaman-acteur Jason Momoa komt namelijk opdraven voor een kleine rol.

Hoe heeft Leitch dat voor elkaar gekregen? Zó veel was Momoa namelijk helemaal niet in beeld! Het blijkt dat de twee elkaar al lange tijd kennen, aldus de regisseur in gesprek met Business Insider.

'Alleen jij'
"We werden goede vrienden", vertelt hij over de periode dat ze samenwerkten aan Conan the Barbarian. "Ik nam gewoon contact op en vroeg of hij een dagje langs wilde komen. En zonder twijfel vloog hij dezelfde dag nog in en uit."



"Hij kwam opdagen en we hesen hem in een cowboykostuum. Er waren explosies om hem heen en hij kwam naar me toe en zei: Alleen jij krijgt dit voor elkaar voor mij", aldus Leitch. Het leverde een iconische cameo op!

NieuwsFilm

meest populair