Derde deel in haaienthrillerfranchise '47 Meters Down' bevestigd

Derde deel in haaienthrillerfranchise '47 Meters Down' bevestigd

De subtitel is ook al bekend en de opnames beginnen deze lente...

De twee 47 Meters Down-films uit 2017 en 2019 zijn dan misschien geen hoogvliegers, voor een haaienthriller werkten beiden behoorlijk goed (zeker als je het vergelijkt met andere campy titels).

Hoewel het vervolg Uncaged ruim de helft minder opbracht dan zijn voorganger, ziet bedenker en maker Johannes Roberts toch genoeg potentie om er nog een derde deel uit te persen met zichzelf als producer.

Nieuw gezicht
Hij zal tevens het scenario schrijven van wat nu onthuld is als 47 Meters Down: The Wreck. Regisseur Patrick Lussier (Dracula 2000, My Bloody Valentine, Drive Angry) mag dit keer plaats nemen achter de camera.

De franchise volgt een standaard plotlijn over ongelukkige duikers die vast komen te zitten in moeilijke overlevingssituaties (een kooi op de zeebodem of gezonken Maya-ruïnes) terwijl ze omringd worden door bloeddorstige witte haaien.

Zelfde soort verhaal
En dat zal deze keer niet anders zijn: Een vader, die vastbesloten is zijn relatie met zijn dochter weer op te bouwen, neemt haar mee scubadiving in prachtige tropische wateren om een beroemd scheepswrak te verkennen.

Maar al snel na hun afdaling krijgt hun begeleider een ongeluk en blijven ze alleen onbeschermd achter in het labyrint van het wrak. Spanningen lopen op, zuurstof neemt af, dus de haaien kunnen komen!



NieuwsFilm

meest populair