"Het ziet er niet goed uit": Jon Watts geeft advies aan volgende 'Spider-Man'-regisseur

"Het ziet er niet goed uit": Jon Watts geeft advies aan volgende 'Spider-Man'-regisseur

Watts weet waar hij het over heeft, want zijn trilogie heeft wereldwijd meer dan drie miljard dollar opgebracht.

De meest recente Spider-Man-trilogie is enorm succesvol geweest voor het Marvel Cinematic Universe. Wereldwijd brachten de drie films - Spider-Man: Homecoming, Far from Home, en No Way Home - samen meer dan drie miljard dollar op.

Alledrie de films werden geregisseerd door Jon Watts. Een vierde deel komt er ongetwijfeld weer aan, maar het lijkt erop dat dit niet meer van de hand van Watts zal zijn. De regisseur heeft nu advies voor de persoon die het van hem overneemt.

Doe dit niet
"Ik heb een heel praktisch stukje Spider-Man-advies, en ik denk dat elke Spider-Man-regisseur dit doorneemt," zo vertelt Watts aan Collider. "Het ziet er niet goed uit als iemand alleen maar aan een touw slingert."

Hij bedoelt dat het niet de moeite waard is om het slingeren van Spider-Man zonder CGI te doen. "Het ziet er dom uit," gaat de regisseur verder. "Het lijkt op een aap die aan een liaan slingert als je iemand aan een touw hangt. Verspil uw tijd niet."

Mening van de fans
In online fora zijn de meeste fans het met Watts eens. Als voorbeeld halen zij een moment uit The Amazing Spider-Man (2012) aan, waarin de filmmakers besloten het slingeren wel praktisch te doen. Dat zie je aan het einde van onderstaande scène.



NieuwsFilm

meest populair