Deze komedie van Jerry Seinfeld scoort de pannen van het dak op Netflix

Deze komedie van Jerry Seinfeld scoort de pannen van het dak op Netflix

Ondanks slechte recensies van critici, kunnen kijkers volop genieten van de komedie.

Jerry Seinfeld verovert Netflix met zijn nieuwste komedie. Unfrosted: A Pop-Tart Story wordt wereldwijd goed bekeken en staat in Nederland ook in de Top 5. Het is volgens de streamingdienst de best bekeken film van deze week!

De nieuwste film van Jerry Seinfeld, Unfrosted, heeft deze week de nummer 1-positie op de wereldwijde hitlijst van Netflix veroverd.

11,3 miljoen uur bekeken
Ondanks alle slechte recensies voor Unfrosted, meldt Netflix dat de komedie over ontbijtgranen op de eerste plek staat van de lijst van 29 april tot en met 5 mei.

De film werd in die tijd 11,3 miljoen uur bekeken en trok 7,1 miljoen kijkers over de hele wereld. Ook in Nederland scoort de film aardig; op moment van schrijven staat Unfrosted op een derde plek in de Top 10.

Ontbijtrace
In Unfrosted reizen we terug naar Michigan van de jaren zestig. De Amerikaanse ochtendrituelen worden bepaald door melk en cornflakes. De twee onbetwiste reuzen in deze wereld zijn Kellogg's en Post Cereal.



Als laatstgenoemde naar verluidt een opvallend product heeft uitgevonden, besluit Kellogg's in de race te stappen om het ontbijt volledig opnieuw uit te vinden.

NieuwsFilm

meest populair