Griezelige trailer onthuld van sci-fi horrorthriller 'Latency', met Alexis Ren

Griezelige trailer onthuld van sci-fi horrorthriller 'Latency', met Alexis Ren

In de indie tech horror thriller 'Latency' worstelt gamer Hana met nieuwe A.I. technologie en haar innerlijke demonen.

Dat de opkomst van A.I. bij veel mensen zorgen over wat er komen gaat oproept, is ook filmmakers niet ontgaan.. In de nieuwe indie tech horror thriller is het ook de vraag of het apparaat dat wordt aangestuurd door A.I. haar gaat helpen of dat het misschien een sinistere kracht heeft.

In Latency volgen we de professionele gamer Hana (Sasha Luss) die worstelt met agorafobie (soort pleinvrees). Ze heeft de taak om nieuwe gamingsapparatuur te testen, die aangedreven wordt door A.I. en die in staat is om haar gedachten te lezen.

A.I. vs gamer
Maar zodra ze met haar beste vriendin Jen (Alexis Ren) begint te experimenteren met de nieuwe technologie, begint de grens tussen realiteit en Hana's onderbewustzijn te vervagen.

Latency is geschreven en geregisseerd door de Australische filmmaker James Croke, die zijn debuut maakt als regisseur nadat hij enkele korte films heeft gemaakt.

Release deze zomer
De scifi-horrorthriller wordt door Lionsgate uitgebracht op 14 juni van dit jaar in de Amerikaanse bioscopen. Bekijk de spannende nieuwe trailer van Lionsgate hieronder.



NieuwsFilm

meest populair