3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Wolverine tot Will Smith: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Logan (2017)
Regie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart, e.a. | Te zien op: Disney+
Anno 2029 zijn vrijwel alle mutanten uitgegroeid. Een aan drank verslaafde Wolverine houdt zich samen met een dementerende Professor X schuil op een Mexicaanse ranch. Wanneer hij de zorg krijgt over een jonge mutant, die veel weg heeft van hem, kan Logan zich niet langer verstoppen. Samen nemen ze het op tegen een duistere dreiging.Independence Day (1996)
Regie: Roland Emmerich | Cast: Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer een reusachtige ruimteschepen totaal onverwachts de aarde naderen en vervolgens met enorme vuurstralen de aanval openen op verschillende steden, breekt de paniek uit. Enkele dagen na de eerste aanval besluit een heldhaftige overlevenden op te staan, zich te verenigen en terug te vechten tegen de mysterieuze aliens.Erin Brockovich (2000)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin, e.a. | Te zien op: Netflix
Erin Brockovich is een gescheiden moeder met drie kinderen. Langetijd heeft ze geen werk totdat ze zich met enige bluf en chantage een baan te regelen bij advocatenkantoor. Aanvankelijk neemt echt niemand haar serieus, maar dan stuit ze dankzij haar eigen onderzoek op een groot milieuschandaal. Dankzij haar doorzettingsvermogen weet ze van haar ontdekking een serieuze zaak te maken.NieuwsFilm

meest populair