Jason Statham maakt nieuwe actiefilm met regisseur die weet wat "lekker fout" is

Jason Statham maakt nieuwe actiefilm met regisseur die weet wat "lekker fout" is

En dat betekent dat zijn fans kunnen rekenen op het vertrouwde recept...

Bij acteur Jason Statham weet je meestal wat je krijgt; vuistgevechten, karatetrappen, krakende botten, kogelregens, scheurende banden, cheesy oneliners met zijn schurende stemgeluid en héél veel explosies.

Eerder dit jaar was hij te zien in de op het eerste gezicht gebruikelijke B-film The Beekeeper, maar dankzij zijn sterrenstatus en een aantal gedurfde keuzes werd dit wel een daverend groot succes.

Alweer de volgende op de lijst
Nu gaat Statham samenwerken met regisseur Baltasar Kormákur voor een volgende actiefilm. En zoals de kop van dit artikele al aangeeft, weet deze IJslander als geen ander wat "lekker fout" betekent.

Zo maakte hij al Contraband met Mark Wahlberg, 2 Guns met Denzel Washington en opnieuw Wahlberg en het vermakelijke Beast over Idris Elba die vecht tegen een bloeddorstige leeuw.

Productie gaat in november van start
In het nog titelloze project speelt 'The Stath' de rol van Mason die geïsoleerd leeft op een afgelegen Schots eiland. Wanneer hij tijdens een verschrikkelijke storm een jong meisje uit de oceaan redt, zet hij een reeks gebeurtenissen in gang die een gewelddadige aanval op zijn schuilplaats teweegbrengen, waardoor hij terug de wereld in wordt gedwongen om de geesten uit zijn verleden te confronteren.NieuwsFilm

meest populair