Sylvie Meis in akelig kort jurkje over straat: "ik ben dol op een slowmotion-wandeling"

Sylvie Meis in akelig kort jurkje over straat: "ik ben dol op een slowmotion-wandeling"

De Nederlandse diva Sylvie Meis laat zich weer eens zien in de buitenlucht.

Als jij een van de ruim 1,4 miljoen volgers van Sylvie Meis op Instagram bent, dan heb je de slowmotion-video van de Nederlandse Diva al gezien. De beelden vallen overigens niet alleen op door de vertraagde weergave.

De 46-jarige Sylvie, geboren in Breda, is te zien in een opvallend kort jurkje, met een even zo opvallende bovenkant. De beelden zijn uiteraard weer bijzonder stijlvol, iets dat we doorlopend op haar kanaal zien.

Slowmotion
"Oh, wat hou ik van een slowmotion-wandeling... Bedankt voor de inspiratie Nazan Eckes. De volgende keer verbeteren we mijn hairflip," grapt Sylvie. Nazan Eckes is een Duitse tv-persoonlijkheid/ontwerpster en een andere post op Instagram verklapt dat ze samen op de shoot aanwezig waren.

Eckes is verantwoordelijk voor de jurk die onderdeel uitmaakt van de nieuwe collectie. De shoot werd genomen in Istanbul en waarschijnlijk keken heel wat voorbijgangers naar onze Sylvie om. En geef ze ongelijk.

Foto's en video's
Wil je alle beelden van La Meis zien, ga dan naar deze reeks beelden of bekijk de slowmotion wandeling op haar Instagram. Hieronder zie je een video met zowel Sylvie als ontwerpster Nazan Eckes.NieuwsFilm

meest populair