Dit is de aanvaller van Hollywoodster Steve Buscemi: "Laten we hem pakken"

Dit is de aanvaller van Hollywoodster Steve Buscemi: "Laten we hem pakken"

Steve Buscemi aangevallen in New York; politie onderzoekt zorgwekkende trend van geweld tegen beroemdheden.

Er lijkt een verontrustende trend gaande te zijn in New York, want Steve Buscemi is de volgende beroemdheid die aangevallen is. Terwijl de pers en de politie zich buigen over de reden probeert Steve in alle rust te herstellen.

De 66-jarige acteur uit Armageddon, Fargo, Boardwalk Empire en Reservoir Dogs kreeg een week geleden een stomp in zijn gezicht - en het was goed raak. Het gebied rond zijn linkeroog is zichtbaar gezwollen op foto's van paparazzi.

Zinloos geweld
Zijn publicist vertelde hier in een verklaring die bij The New Pork Post te lezen valt: "Steve Buscemi werd aangevallen in Mid-Town Manhattan, opnieuw een willekeurig slachtoffer van zinloos geweld. Hij is oké en waardeert alle beste wensen, alhoewel hij erg verdrietig is voor alle anderen die hetzelfde overkomen zijn in de straten van New York."

De politie is bezig met een onderzoek en heeft foto's kunnen verkrijgen van de mogelijke dader. Op verschillende accounts gaan waarschuwingen uit en zeggen ze "Laten we hem pakken". In de YouTube-video van NewsNation is die foto ook te zien. Ook wordt meer verteld over waarom zoiets kan gebeuren in de straten van New York.

Mentale welzijn
Kennelijk holt het mentale welzijn van verschillende mensen hard achteruit, waardoor zij onverwachts iemand een stomp kunnen geven. Onder meer Michael Stuhlbarg, Bethany Frankel en Rick Moranis overkwam iets soortgelijks al eerder.NieuwsFilm

meest populair