Liam Neeson gaat weer ouderwets een gegijzeld hotel redden in 'Hotel Tehran'

Liam Neeson gaat weer ouderwets een gegijzeld hotel redden in 'Hotel Tehran'

Zachary Levi (Shazam!) is de andere hoofdrolspeler in de actiethriller...

Wat heeft Liam Neeson inmiddels vaker gedaan? Gezegd dat hij klaar is met actiefilms of erin blijven verschijnen? Hoe dan ook, we kunnen binnenkort weer een nieuwe titel aan het rijtje toevoegen.

Het gaat hier om de actiethriller Hotel Tehran van regisseur Guy Moshe (Holly, Bunraku, LX 2048). De opnames beginnen later deze zomer en Neeson wordt dit keer vergezeld door Zachary Levi.

De achtergrond
Moshe herenigt zich met schrijver Mark Bacci die ook het scenario verzorgde van Prisoner's Daughter (welke Moshe produceerde). Hij laat weten erg in zijn nopjes te zijn met de casting van Neeson:

"Ik ben heel blij om Liam te verwelkomen. Hij is een icoon in onze branche en we zijn al lang een bewonderaar van zijn legendarische carrière. Het personage dat hij speelt is complex, oneerbiedig en geïnspireerd door echte mensen. Ik weet dat zijn fans over de hele wereld het leuk zullen vinden om hem deze unieke rol te zien spelen en ik kan niet wachten om het vast te leggen".

Het verhaal
Details over het plot blijven een mysterie. Het is echter het vermelden waard dat het gebaseerd is op een origineel idee van Bazzel Baz, een voormalig CIA Intelligence Special Operations Group Officer.NieuwsFilm

meest populair