Marvel doet stapje terug? Nee hoor, alweer drie titels binnen een jaar aangekondigd

Marvel doet stapje terug? Nee hoor, alweer drie titels binnen een jaar aangekondigd

Op het kleine scherm zijn de vier kwartalen bijna ingevuld...

Vorige maand gaf de CEO van Marvel aan dat de studio wat rustiger aan ging doen en minder films en series per jaar uit ging brengen. Echter lijkt daar in hun nieuwste bericht allesbehalve sprake van.

Voorlopig zijn er alweer drie series aangekondigd die we binnen nu en minder dan een jaar voor onze kiezen krijgen. En dan moeten de diverse filmprojecten dus nog komen. Hieronder een overzicht:

Agatha
Disney+ verwelkomt binnenkort als eerste De WandaVision spin-off Agatha met Kathryn Hahn in de hoofdrol. Na een scala aan potentiële titels (House of Harkness, Coven of Chaos, Darkhold Diaries en The Lying Witch with Great Garderobe) lijkt het definitief All Along geworden. Vanaf 18 september te zien.

Daredevil: Born Again
De behoorlijk vertraagde serie over de superheld van Matt Murdock (Charlie Cox), waarvoor ook Vincent D'Onofrio terugkeert als Wilson Fisk, zal naar verwachting in maart 2025 op de streamingdienst verschijnen.

Ironheart
Dan hebben we nog Ironheart. De terugkeer van Riri Williams (Dominique Thorne) uit Black Panther: Wakanda Forever heeft nog geen exacte datum, alleen dat deze eveneens in 2025 debuteert.NieuwsFilm

meest populair