Releasedatum van bloederige sequel 'Mortal Kombat 2' eindelijk onthuld

Releasedatum van bloederige sequel 'Mortal Kombat 2' eindelijk onthuld

We moeten nog even wachten op het vervolg, maar dan heb je ook wat.

Er wordt, met name door een onderbreking die voortkwam uit de Hollywood-stakingen, al een behoorlijke tijd gewerkt aan actie-sequel Mortal Kombat 2, maar nu is eindelijk bekend wanneer we de film kunnen verwachten.

Warner Bros. Pictures heeft namelijk eindelijk aangekondigd dat het vervolg op de Mortal Kombat-reboot uit 2021 zal verschijnen op 24 oktober 2025.

Oud en nieuw talent
De opnames van de film, die ook in IMAX zal verschijnen, vonden net als bij het eerste deel in zijn volledigheid plaats in Australië.

Simon McQuoid keert terug als regisseur van de sequel en verfilmt een script van Moon Knight-scenarist Jeremy Slater. Karl Urban speelt de rol van Johnny Cage.

Shao Kahn de hoofdschurk?
Urban is niet de enige nieuwkomer in de film. Zo zien we Tati Gabrielle als Jade, Nathan Jones als Shao Kahn en Damon Herriman als Quan Chi.Terugkerende acteurs uit het eerste deel zijn Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim en Hiroyuki Sanada.

MORTALLL KOOOOMBAAAT
Over het verhaal is nog niks onthuld, maar naar verluidt zal de sequel, in tegenstelling tot het eerste deel, ook daadwerkelijk het Mortal Kombat-toernooi bevatten.Het is nog onduidelijk wanneer we de eerste trailer van Mortal Kombat 2 kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair