Dit zegt Ryan Gosling over 'Ghost Rider': gaat hij het doen?

Dit zegt Ryan Gosling over 'Ghost Rider': gaat hij het doen?

Kevin Feige ziet een samenwerking wel zitten en ook Gosling heeft er zin in.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Zac Efron. Er doet namelijk een gerucht de ronde dat hij misschien wel eens het MCU zou kunnen komen versterken. Nu komt weer een andere en nóg grotere naam langs.

Het gaat hier om niemand minder dan Ryan Gosling. De acteur, o.a. bekend van pareltjes als Drive en Blade Runner 2049, was vorig jaar nog te zien in dé zomer-hit van het jaar, namelijk Barbie. Ook zijn laatste film, The Fall Guy, wordt goed ontvangen.

Marvel
Talloze grote namen hebben belangrijke rollen gespeeld bij Marvel, en naar verluidt zou de grote baas, Kevin Feige, nu ook Gosling willen strikken. Sterker nog, Feige ziet in Gosling de perfecte nieuwe Johnny Blaze/Ghost Rider.

De acteur laat zich er tijdens een recent interview over uit: "Dat was echt een magisch moment. Ik heb het Kevin Feige gesprek gezien waarin hij zegt dat hij dit wel ziet zitten. Ik zou het heel gaaf vinden, maar ik heb er helaas verder niks meer over gehoord".

Ambitie
Goslings The Fall Guy-tegenspeelster, Emily Blunt, reageerde ook kort op de vraag door te zeggen dat ze de acteur maar lastig in een superheldenfilm kan voorstellen. Gosling gaf hier een antwoord op: "Oh jawel hoor, ik zou er meteen voor tekenen. Het zou fantastisch zijn. Waarom doe je niet ook mee?"


In het verleden is Gosling al vaker gevraagd voor de nodige superheldenfilms, maar de acteur heeft elke keer geweigerd. Hij liet weten dat geen enkele rol echt bij hem paste, maar zo te horen wil hij maar wat graag de nieuwe Ghost Rider spelen. De tijd zal leren of dit zal gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair