Deze benauwende thriller op Netflix moet je op je op het puntje van je stoel houden

Deze benauwende thriller op Netflix moet je op je op het puntje van je stoel houden

De nieuwe Netflix Original Monster komt de Netflix Top 10 binnen op plaats zeven.

[b]Netflix blijft heel wat films aankopen om in bepaalde regio's exclusief op zijn streamingdienst te zetten. In de Netflix Top 10 komt nu de Netflix Original Monster binnen op de zevende plaats. De horrorthriller komt uit Indonesië.

Monster verscheen in 2023 en komt van regisseur Rako Prijanto. Netflix omschrijft de film, een remake van The Boy Behind the Door uit 2021, met termen als griezelig en spannend, en de synopsis klinkt al behoorlijk benauwend. Je ziet rollen van onder andere Marsha Timothy, Alex Abbad en Anantya Kirana.

Matig ontvangen
Er is nog niet zo heel veel bekend over de ontvangst. Op de filmwebsite IMDb staat de film, na slechts 168 stemmen, op een 4,6. Op Rotten Tomatoes staan drie 'rotten' reviews. FilmTotaal-recensent Mitchell van Vuren beoordeelde de film zelfs met slechts een halve ster.

Zo schrijft Eric Langberg van Everything's Interesting: "[Het hoofdpersonage] Alana is vindingrijk, maar ze wordt ook geplaagd door die specifieke horrorfilmziekte waarbij mensen herhaaldelijk hun wapens achterlaten nadat ze ze maar één keer hebben gebruikt. Het is frustrerend om naar te kijken."

Nu op Netflix
Wil je Monster een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.

NieuwsFilm

meest populair