3 keiharde actiefilms om vanavond te kijken

3 keiharde actiefilms om vanavond te kijken

Liefhebbers van het actiegenre opgelet: dit zijn leuke actiefilms voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Extraction (2020)
Regie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, e.a. | | Te zien op: Netflix
Oud-militair Tyler Rake werkt tegenwoordig als huurling op de zwarte markt. Hij wordt ingehuurd door een Indiase drugsbaron om zijn ontvoerde zoon te bevrijden. Voor deze missie reist Rake af naar Dhaka, waar hij in de levensgevaarlijke onderwereld belandt. Ondertussen zoekt hij ook zelf naar verlossing.Bad Boys for Life (2020)
Regie: Adil El Arbi en Bilall Fallah | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, e.a. | Te zien op: Prime Video
Marcus Burnett wil na de geboorte van zijn kleinzoon het liefst stoppen met zijn politiewerk, maar zijn partner Mike Lowrey weigert dit te accepteren. Alles verandert echter wanneer een Albanese huurmoordenaar de jacht op Lowrey opent en de twee agenten wel in actie moeten komen.Bullet Train (2022)
Regie: David Leitch | Cast: Brad Pitt, Brian Tyree Henry en Karen Fukuhara, e.a. | Te zien op: Prime Video
Huurmoordenaar Lady Bug heeft al de nodige missies uit de hand zien lopen en hoopt zijn nieuwste klus - aan boord van een hogesnelheidstrein van Tokio naar Kioto - enigszins vreedzaam uit te kunnen voeren. Al snel komt hij erachter dat hij ook deze keer pech heeft. In de trein bevinden zich namelijk vier andere huurmoordenaars. Hun schijnbaar afzonderlijke missies lijken op mysterieuze wijze met elkaar verbonden te zijn.NieuwsFilm

meest populair