3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van monsters tot superhelden.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Godzilla vs. Kong (2021)
Regie: Adam Wingard | Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, e.a. | Kijk direct
Godzilla is woedend en laat overal op de wereld een spoor van vernieling achter. De beschermers van Kong proberen een nieuw thuis voor hem te vinden. Onderweg belanden ze echter onverwachts op het pad van Godzilla. Een keiharde strijd tussen de twee titanen volgt.Mad Max: Fury Road (2015)
Regie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, e.a. | Kijk direct
Mad Max, achtervolgd door zijn turbulente verleden, probeert samen met de even strijdbare als mysterieuze Furiosa uit handen te blijven van de aanbeden tiran Immortan Joe en zijn volgelingen. De twee racen door het droge woestijnlandschap om een groep broedvrouwen te redden van een miserabel lot.Blue Beetle (2023)
Regie: Angel Manuel Soto | Cast: Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Becky G, e.a. | Kijk direct
De pas afgestudeerde Jaime is zoekende naar zijn plek op de wereld. Zijn leven neemt onverwachts een bizarre wending wanneer hij een oud relikwie van buitenaardse technologie vindt: de Scarabee. Deze verkiest Jaime als symbiotische gastheer, waardoor hij in superheld Blue Beetle verandert. Vanaf dan neemt hij het op tegen het kwaad.NieuwsFilm

meest populair