3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Good Will Hunting (1997)
Regie: Gus Van Sant | Cast: Matt Damon, Ben Affleck, Stellan Skarsgård, e.a. | Kijk direct
Will Hunting is onlangs op voorwaarden vrijgekomen uit de gevangenis en werkt nu als conciërge op een universiteit. Daar ontdekken docenten dat Hunting een wiskundig genie blijkt te zijn. Ze sporen Hunting aan om iets met zijn talenten te doen, maar allerlei omstandigheden houden hem tegen. Therapeut Sean McGuire besluit om alsnog in Wills geest te duiken en probeert hem te helpen.The Hitman's Bodyguard (2017)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, e.a. | Kijk direct
De no-nonsense bodyguard Michael Bryce moet ervoor zorgen dat de kroongetuige Darius Kincaid, tevens een wispelturige huurmoordenaar, heelhuids wordt afgeleverd bij het Internationaal Strafhof in Den Haag zodat hij kan getuigen tegen de oorlogsmisdadiger Vladislav Dukhovich. Dukhovich doet er echter alles aan om dat te dwarsbomen en stuurt een hoop geweld op hen af.Don't Look Up (2021)
Regie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a. | Kijk direct
Astronomiestudente Kate Dibiasky spot op satellietbeelden een enorme komeet. Ze legt haar bevindingen voor aan haar professor Randall Mindy en samen rekenen ze uit dat ze over zes maanden inslaan op de aarde, met alle gevolgen van dien. Om de wereld hiervoor te waarschuwen gaan de twee op een grote tour. Er zijn echter maar weinig mensen die hen geloven: de meeste drijven vooral de spot met de onderzoekers.NieuwsFilm

meest populair