Die keer dat een zwangere Demi Moore als gymnaste het publiek compleet in verwarring liet

Die keer dat een zwangere Demi Moore als gymnaste het publiek compleet in verwarring liet

Demi Moore verwart publiek met oude Moederdagvideo van interview bij David Letterman.

Speciaal voor moederdag plaatste Demi Moore een video op haar Instagram. Het is een oud interview met David Letterman. Toch brengt het kijkers nog steeds verwarring.

Ook omdat Demi bij het bericht schreef: "Het bewijs dat moeders alles kunnen. Dit juweeltje uit 1993 van David Letterman is niet van deze aarde. Ik was zwanger van Tallulah. Fijne moederdag."

Verwarrend voor publiek
In het gesprek vertelde een hoogzwangere Demi dat ze nog steeds workouts doet zoals fietsen, wandelen en rennen. Ook doet ze aan gymnastiek. David maande haar aan vooral voorzichtig aan te doen, waarop Demi voorstelde om op de maat van muziek wat oefeningen te laten zien.

Hierop wordt ze vervangen door een gymnaste die in dezelfde outfit handstanden en salto's maakt. Kort daarna neemt Demi weer haar plek in. Voor het publiek lijkt echter alles door Demi gedaan te zijn.

Meteen een IQ-test
De meeste reacties zeggen volop te genieten van de oude opname. Verschillende reacties bij het Instagram-bericht van Demi vragen ook nu weer of die dame echt de actrice uit G.I. Jane is. Iemand tikt dan ook dat het bericht meteen een IQ-test is voor kijkers.NieuwsFilm

meest populair