Hilarische komedie leeft weer op: Grappig Insta-video gaat viraal

Hilarische komedie leeft weer op: Grappig Insta-video gaat viraal

Matthew Lawrence brengt hernieuwde aandacht aan "The Other Guys" door een virale Instagram-video.

Ineens staat de film The Other Guys uit 2010 weer in de belangstelling. En dat komt allemaal door Matthew Lawrence, die niet eens in de film speelt.

De actiekomedie met sterren als Will Ferrell, Michael Keaton, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Dwayne Johnson en Samuel L. Jackson is die hernieuwde aandacht waard. Er zitten unieke momenten in, zoals grappen van Michael Keaton die gebaseerd zijn op songteksten van de populaire meidenband TLC.

Verwijzingen naar liedjes
Daar Matthew Lawrence, de acteur uit Boy Meets World en Trucker, een relatie heeft met Chilli, de zangeres uit TLC besloot hij iets soortgelijks te doen. Zo verwijst hij in zijn Instagram-video naar TLC, terwijl hij in gesprek is met zijn broers Joey Lawrence en Andy Lawrence.

Het levert de acterende broers, de film en de band veel exposure op daar de video viraal gaat. In de YouTube-video van Entertainment Tonight zetten ze alle verwijzingen op een rij. Het is leuk kijken voor de fans.

Erg geslaagde sketch
Volgens Chilli slagen de drie acteurs goed in hun sketch. Ook vindt ze het filmpje erg lief, want TLC geeft een nieuwe reeks concerten in Amerika. De enorm succesvolle band bestaat overigens al meer dan 30 jaar.NieuwsFilm

meest populair