Spoiler! Dit 'Kingdom of the Planet of the Apes'-personage leeft misschien nog

Spoiler! Dit 'Kingdom of the Planet of the Apes'-personage leeft misschien nog

De betreffende acteur doet erg geheimzinnig over zijn onbeantwoorde noodlot...

Vanaf vorige week kan je Kingdom of the Planet of the Apes in de bioscopen aanschouwen. Het einde opent deuren en roept vragen op. Heb je de blockbuster nog niet gezien? Stop dan hier met lezen.

De climax loopt namelijk niet zo geweldig af voor de nieuwe tirannieke apenleider Proximus Caesar. Hij wordt aangevallen door een wilde zwerm vogels, valt van een klif en stort naar beneden in het woeste water.

Geen lichaam, geen zekerheid
Echter, volgens vertolker Kevin Durand is zijn antagonist misschien niet een eenmalige tegenstander. In een interview met 'The Hollywood Reporter' gooide hij een mysterieus balletje op over een gouden filmregel:

"Kruipt hij uit die oceaan? Je hebt zijn lichaam niet gezien, maar alleen een grote plons. Hij is een gigantisch magnifiek wezen en gezien de dichtheid van zo'n beest, bestaat er een kleine kans dat hij het gehaald heeft".

Meer overlevers
Daarnaast is er nog iemand anders die schijnbaar sterft. De orang-oetan Raka (Peter Macon) verdrinkt in een stroomversnelling, maar ook hier zien we geen lichaam, dus bestaat de kans dat hij nog leeft. Tip: Als je de volledige aftiteling uitzit, hoor je een easter egg die dit suggereert.NieuwsFilm

meest populair