Johnny Depp twijfelt en keert in de toekomst misschien tóch terug als Jack Sparrow

Johnny Depp twijfelt en keert in de toekomst misschien tóch terug als Jack Sparrow

Want zonder hem gaat de reeks waarschijnlijk heel veel fans kwijtraken...

De laatste jaren is er niets zo vaak heen en weer gewipt tussen 'welles-nietes' als de vraag of we Johnny Depp ooit nog gaan zien als Captain Jack Sparrow in een Pirates of the Caribbean-film.

De vijfdelige franchise (tot nu toe goed voor $4,5 miljard dollar aan de wereldwijde box-office) zal naar verwachting doorgaan met een zesde film die moet dienen als een reboot met een nieuwe hoofdrolspeler.

Hart voor vriendschap
Hoewel het dus onwaarschijnlijk is dat Depp de rol meteen weer gaat spelen, bestaat er wel een kans dat hij later mogelijk toch opnieuw verschijnt. En dit doet hij dan niet voor Disney, maar voor zijn goede vriend Jerry Bruckheimer, aldus de producent tegen 'ET Online':

"Als het aan mij lag, liever vandaag dan morgen. Ik vind het geweldig om Johnny erbij te hebben. Hij is een geweldige acteur en een goede vriend, maar wat de studio hem geflikt heeft, was zeker niet chique. Ik heb hem gesproken en stiekem mist hij het wel. We zullen zien wat er gebeurt".

Handige marketing
Strategisch gezien zou het natuurlijk een slimme zet zijn om de (riskante) reboot te laten opbouwen naar de terugkeer van de geliefde Jack Sparrow en zo te zorgen dat het publiek massaal naar de bioscopen trekt.

Dit deed Disney eerder in Star Wars - Episode VII: The Force Awakens met aan het einde de onthulling van Luke Skywalker (Mark Hamill) die vervolgens weer centraal kwam te staan in Episode VIII: The Last Jedi.NieuwsFilm

meest populair