Kate Hudson gaat trouwen maar loopt tegen problemen aan: "Flinke domper"

Kate Hudson gaat trouwen maar loopt tegen problemen aan: "Flinke domper"

Kate Hudson stelt bruiloft uit vanwege hoge kosten en de stress van het plannen.

Kate Hudson is al een tijd verloofd met producer Danny Fujikawa. Ze weet alleen niet wanneer die bruiloft kan plaatsvinden.

Hier in gesprek met Sirius XM's Andy Cohen Live zei de actrice uit Glass Onion: "Ik denk dat we binnenkort zullen trouwen. Maar ik wil die bruiloft niet plannen. Ik vind het zo'n domper."

Feesten is leuk
Ze legde uit waarom: "Ik wil een feest. Ik houd van feesten. Ik wil een leuk feest. Maar het plannen en het feit dat alles zo duur is, maakt me gek. Als ik vraag om een bloemetje in een vaas, hoor ik: 'Dat wordt dan 50.000 Amerikaanse dollar'."

Het zijn herkenbare problemen rond de kosten van een huwelijk. Kate kent Danny al zo'n 20 jaar, maar tot een romance kwam het in het begin niet. Intussen hebben ze een dochtertje van 5 en een groot samengesteld gezin door hun voorgaande relaties. Danny hielp haar met het opnemen van haar eerste muziekalbum.

Optreden is leuk
Kate overweegt naast het acteren ook op te treden. Maar ook daar loopt ze tegen een soortgelijk probleem aan. Ze zei over die keuzestress: "Ik heb bands van verschillende groottes, afhankelijk van mijn optreden. Maar zo'n grote band die je nodig hebt voor een groot podium is gewoon erg duur."NieuwsFilm

meest populair