Victoria Koblenko deelt kunstzinnige foto: "Sluit prachtig aan op mijn tattoo"

Victoria Koblenko deelt kunstzinnige foto: "Sluit prachtig aan op mijn tattoo"

De actrice deelt een kiekje dat werd gemaakt voor een ongebruikte reclame.

Op Instagram komen wel vaker kiekjes voorbij van bekende actrices en modellen. Ook de BN'ers kunnen er wat van. Zo zien we ook wel regelmatig foto's van Victoria Koblenko langskomen. Nu is het weer raak.

De 43-jarige actrice, o.a. bekend van F*ck de liefde en Ik wist het, post maar wat graag opvallende foto's en filmpjes van zichzelf op sociale media. Heel erg gek is dit niet. Koblenko sport flink en zorgt goed voor haar lichaam. Niet verrassend willen veel merken dan ook graag met haar samenwerken.

Fotoshoot
Het gaat deze keer om een ongepubliceerde foto van het model, die werd gemaakt voor de Sustainable Fashion giftcard. Hoewel deze foto niet werd gebruikt, had Koblenko hem nog en deelt ze hem nu met haar volgers.

Zo schrijft ze: "Deze lijn sluit prachtig aan op mijn tattoo". Haar fans konden wel genieten van de foto, want binnen de kortste keren ontving Koblenko talloze likes. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er ook weer beeldschoon uit.

Films
Eerder dit jaar was Koblenko nog te zien in de film Krazy House, en ze heeft ook al getekend voor twee andere films: Righetto en Dubbel Zes. We zullen vast en zeker de komende maanden dus nog genoeg beelden van Koblenko voorbij zien komen.NieuwsFilm

meest populair