Regisseur George Miller vertelt over de toekomst van 'Furiosa' na 'Fury Road'

Regisseur George Miller vertelt over de toekomst van 'Furiosa' na 'Fury Road'

George Miller heeft al nagedacht over meer films over de actieheldin.

In Furiosa: A Mad Max Saga zien we de gebeurtenissen die leidden naar de ontmoeting tussen Furiosa en Mad Max in Mad Max: Fury Road. Anya Taylor Joy speelt deze keer een jongere versie van het personage dat eerder door Charlize Theron werd gespeeld. Gaan we in de toekomst nog een hoofdstuk zien over het leven van Furiosa?

Er is nog geen aankondiging gedaan over een derde film met de actieheldin, maar regisseur George Miller heeft er wel over nagedacht.

Een schurk in de toekomst?
"Ik heb vaak nagedacht over wat er met Furiosa gebeurt nadat ze afscheid heeft genomen van Max en op dat platform omhoog rijst naar de Citadel", vertelt Miller in een interview met GamesRadar. "Wat doet ze als ze op de top van de piramide staat? Valt ze in dezelfde val als de meeste revolutionairen? De held van gisteren wordt de schurk van morgen, een klassiek verhaal?"

Miller is er zeker van dat als hij nog een film maakt over Furiosa, dit geen prequel zal zijn. Een mogelijk vervolg zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Fury Road.

Één lange film
"Ik vind het prachtig dat de twee films zo goed bij elkaar passen," zegt Miller. "Je kunt Furiosa en Fury Road kijken als één lange film van 5 uur. Ik heb na deze film geen interesse om meer te laten zien van een jonge Furiosa. Ik hoef niet te zien hoe ze leert wat een motor is."



Furiosa: A Mad Max Saga laat zien hoe Furiosa wordt gekidnapt door de motorbendeleider Dementus (Chris Hemsworth). Furiosa is uit op wraak en is op zoek naar een weg terug naar haar thuis in The Green Place. Furiosa: A Mad Max Saga draait vanaf vandaag in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair