Marvel overweegt Belgisch regisseursduo voor 'Spider-Man 4'

Marvel overweegt Belgisch regisseursduo voor 'Spider-Man 4'

Een bevestiging ontbreekt nog, maar dit zou natuurlijk geweldig zijn voor Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Het was enige tijd niet duidelijk of Tom Holland terug zou keren als Spider-Man, nadat er min of meer een einde gebreid werd aan zijn verhaal met No Way Home. Toch kruipt hij wederom in de huid van de geliefde superheld. Marvel lijkt nu een regisseursduo op het oog te hebben.

Marvel gaat naar alle waarschijnlijk aan de slag met een volledig nieuwe trilogie rondom Hollands Spider-Man. Niet alleen keert de hoofdrolspeler terug, normaal gesproken zal ook Zendaya opnieuw te zien zijn als MJ. Regisseur Jon Watts lijkt echter niet weer van de partij te zijn.

Andere regisseur(s)
Watts was verantwoordelijk voor de eerste drie solo-films met Holland: Homecoming, Far From Home en No Way Home. Nu schijnt het dat Marvel wil dat Adil El Arbi en Bilall Fallah het stokje overnemen.

Het Belgische duo wist al eerder hoge ogen te gooien met Bad Boys For Life en mocht dus ook terugkeren voor het vierde deel, dat over niet al te lang te zien zal zijn. Ook werkten de twee voor DC, namelijk aan de serie Batgirl, maar deze werd uit het niets geannuleerd.

Kans
Naar verluidt is de Marvel-CEO, Kevin Feige, een fan van El Arbi en Fallah. De twee werkten ook al aan Ms. Marvel en Feige zou onder de indruk zijn van de filmmakers, waardoor hij ze nu nog een stapje verder zou willen laten gaan.


Helaas gaat het voorlopig enkel en alleen om geruchten, maar zodra er iets bevestigd wordt zal er natuurlijk over worden gepost op FilmTotaal.

NieuwsFilm

meest populair