Na 'Godzilla x Kong: The New Empire' is Kong eindelijk koning in het MonsterVerse

Na 'Godzilla x Kong: The New Empire' is Kong eindelijk koning in het MonsterVerse

Regisseur Adam Wingard verlaat dan wel de franchise, hij heeft toch nog iets te vertellen over de grote aap.

Gisteren kwam het nieuws uit dat Adam Wingard, de regisseur van de laatste twee films in het MonsterVerse, de franchise ging verlaten, terwijl hij aanvankelijk wel voor een derde film gepland stond.

Toch heeft de regisseur nog steeds iets te zeggen over de films die hij heeft gemaakt. In de fysieke release van Godzilla x Kong: The New Empire zit audio-commentaar met Wingard en hij onthult een paar details.

LET OP: spoilers!

King Kong
Aan het einde van The New Empire werken Godzilla en Kong samen om de kwaadaardige Skar King te verslaan. Wingard laat weten dat ze hun rivaliteit daarmee "achter zich" hebben gelaten.

Ook vertelt hij dat Kong nu eindelijk de titel "King" verdiend heeft, omdat hij het leiderschap over de apen in Hollow Earth op zich heeft genomen. Tot nu toe werd er in het MonsterVerse nog niet naar de aap verwezen als 'King'.

Nu verder
Hoewel Wingard het MonsterVerse heeft verlaten, zijn er nog steeds plannen voor een volgende Godzilla/Kong-film. De studio heeft David Callaham ingehuurd, de schrijver van Shang-Chi en Spider-Man: Across the Spider-Verse, om het scenario te schrijven.



NieuwsFilm

meest populair