3 geweldige films op Prime Video om vanavond te streamen

3 geweldige films op Prime Video om vanavond te streamen

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Bones and All (2022)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, e.a. | Kijk direct
Maren heeft een onstilbare honger naar mensenvlees. In haar leven heeft ze keer op keer moeten verhuizen wanneer ze deze drang weer eens niet kon bedwingen en voelt ze zich vaak alleen. Dat verandert wanneer ze erachter komt dat er meer mensen zijn zoals zij. Ze ontmoet onder meer de eigenaardige Sully en de jonge Lee. Met die laatste ontwikkelt ze een extra speciale relatie.Saltburn (2023)
Regie: Emerald Fennell | Cast: Barry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, e.a. | Kijk direct
Oliver, een knul van simpele komaf, studeert aan de universiteit van Oxford maar voelt zich daar niet thuis tussen alle kakkers. Later komt hij terecht in de wereld van zijn charismatische medestudent Felix. Hij nodigt Oliver uit om de zomervakantie door te brengen op Saltburn, het landgoed van zijn ouders. Daar beleeft hij een zomer om nooit te vergeten.Palm Springs (2020)
Regie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a. | Kijk direct
Nyles, die een lekker relaxt leven leidt, is te gast op de bruiloft van vage kennissen in Palm Springs. Daar belandt hij in een tijdlus, waardoor hij hun trouwdag elke dag opnieuw moet beleven. Later belandt ook Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in de tijdlus. De twee zijn vanaf dat moment aangewezen op elkaar en dan kun je het maar beter gezellig maken.NieuwsFilm

meest populair