Officiële trailer 'Beetlejuice Beetlejuice': Micheal Keaton heeft het nog steeds!

Officiële trailer 'Beetlejuice Beetlejuice': Micheal Keaton heeft het nog steeds!

Het wordt zo te zien een ouderwets klassiek feest van spookachtige herkenning...

In maart kregen we een eerste glimp op de terugkeer van acteur Michael Keaton in de teaser trailer van het langverwachte vervolg Beetlejuice Beetlejuice. En nu is daar dan de volledige trailer.

Je kunt deze uiteraard hieronder bekijken. De regie is wederom in handen van visionair Tim Burton en het (ontelbaar herschreven) scenario komt dit keer uit de pen van het schrijversduo Alfred Gough en Miles Millar.

Bekende gezichten
De onderstaande beelden voelen nostalgisch en vertrouwd aan, ze ademen een vertrouwde sfeer uit en de setting ziet er vertrouwd uit.

Naast Keaton, Winona Ryder, een cameo van Danny DeVito als zombie en Catherine O'Hara gunnen ze ons tevens meer van nieuwkomers Jenna Ortega, Monica Belluci (die de vrouw van Beetlejuice speelt) en Justin Theroux plus een blik op het monsterlijke personage van Willem Dafoe.

Vanaf september in de bioscoop
Na een tragedie woont de familie Deetz nog steeds in Winter River. Het leven van Lydia (Ryder) wordt op zijn kop gezet wanneer haar rebelse dochter Astrid (Ortega) de mysterieuze portaal opent en het slechts een kwestie van tijd is totdat iemand de naam van Beetlejuice drie keer zegt en de ondeugende demon terugkeert om zijn chaos te ontketenen!NieuwsFilm

meest populair