'Jurassic World 4' krijgt versterking van 'Star Wars'-acteur en oude bekende toont tóch interesse

'Jurassic World 4' krijgt versterking van 'Star Wars'-acteur en oude bekende toont tóch interesse

Het duurde tenslotte ook 20 jaar voor we Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum weer konden begroeten...

Wat niemand had verwacht na het uitkomen van Jurassic World: Dominion was een snelle aankondiging voor een vierde deel. Inmiddels staat de productie op het punt van beginnen.

Na de terugkeer van scriptschrijver David Koepp en een regisseurswissel (David Leitch werd Gareth Edwards) moeten alleen de castleden nog bij elkaar geraapt worden en de volgende hoofdrolspeler lijkt bekend.

Vanaf juli 2025 in de bioscoop
Van een toekomstig sterrenstelsel hier ver, ver vandaan naar diep in het verleden van de dinosaurussen toen mensen nog niet eens bestonden. Acteur Rupert Friend (Obi-Wan Kenobi) gaat ervoor.

Hij is verder vooral bekend van Homeland, Hitman: Agent 47 en Wes Andersons Asteroid City waarin hij samen speelde met Scarlett Johansson die hij nu dus weer treft. Daarnaast sprak hij het audioboek Cold Storage in, geschreven door Koepp.

Nieuw, maar ook oud?
Hoewel JW4 dient als een soort soft reboot en geen van de originele castleden opduikt, houdt één iemand de deur op een kier. Niemand minder dan Chris Pratt. Niet zo gek ook, aangezien zijn toekomst in die andere grote franchise, het Marvel Cinematic Universe, uiterst onzeker is geworden.

In een interview met CBR: "Zeg nooit 'nooit'. Misschien kom ik terug, misschien ook niet. Daarvoor zul je de film straks moeten gaan kijken. Ik weet wel dat ik als eerste in de rij zal staan als ze bellen".NieuwsFilm

meest populair