Duistere huurmoordenaars op Netflix houden kijkers aan de buis gekluisterd

Duistere huurmoordenaars op Netflix houden kijkers aan de buis gekluisterd

De bioscoopfilm The Kill Room met een aantal grote sterren staat nu hoog in de Netflix Top 10.

Netflix heeft deze week een bioscoopfilm uit eind 2023 online gezet. De misdaadfilm The Kill Room doet het gelijk goed en komt binnen op de tweede plek in de Netflix Top 10. En dat is niet gek, aangezien de film een aantal grote sterren heeft.

The Kill Room verscheen in november in de Nederlandse bioscopen en werd geregisseerd door Nicol Paone, ook bekend van de komedie Friendsgiving uit 2020. The Kill Room heeft rollen voor onder andere Uma Thurman, Samuel L. Jackson en Joe Manganiello.

Wisselend ontvangen
De IMDb noteert een matige 5,5 na nog geen zesduizend stemmen en dat geeft al aan dat The Kill Room niet heel veel fans heeft. Toch is de film 'Fresh' op Rotten Tomatoes, aangezien de Tomatometer op een redelijke 61 procent staat.

Zo schrijft Richard Roeper van Chicago Sun-Times: "Thurman en Jackson tonen een geweldige chemie in deze donkere, goed geacteerde kunstsatire." En komt Robert Daniels van RogerEbert.com tot: "Hoewel de moordenaar met een hart van goud enigszins werkt, vooral door de onverbloemde aanwezigheid van Manganiello, is het thematische gewicht van The Kill Room voldoende om het een intrigerende en vermakelijke film te vinden."

Nu op Netflix
Wil je The Kill Room een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Een maffiamoordenaar doet zich voor als kunstenaar bij een witwasoperatie in een galerie. Zijn schilderijen blijken een groot succes. Kijk zoveel je wilt.

NieuwsFilm

meest populair