Courteney Cox vindt troost na Matthew Perry's overlijden: "Ik voel Matthew om me heen"

Courteney Cox vindt troost na Matthew Perry's overlijden: "Ik voel Matthew om me heen"

Courteney Cox deelt haar verdriet en spirituele troost na het overlijden van Matthew Perry.

Courteney Cox durft eindelijk te vertellen over de dood van Matthew Perry. Voor haar is zijn overlijden een groot verlies en dat komt niet alleen doordat ze jaren samenwerkten aan de populaire serie Friends.

Vorige week publiceerde CBS Morning een interview met de beroemde actrice uit Scream. Het gesprek ging over haar ondernemerschap en haar acteercarrière. Courteney vertelde daarbij dat ze gelooft in meer dan je kunt zien. Ze is een zogeheten spiritueel persoon.

Hij komt op bezoek
Courteney Cox onthulde in die YouTube-video hoe ze troost vindt: "Hij komt vaak bij me op bezoek, als je er in gelooft. Ik praat veel met mijn moeder, mijn vader en Matthew. Ik denk dat ze je begeleiden. Ik voel Matthew om me heen."

Ook sprak ze in tegenwoordige tijd over Matthew, want ze zei: "Ik vind hem een van de grappigste mensen ter wereld. Hij is zo grappig. Hij heeft oprecht een groot hart. Hij worstelde. Ik ben dankbaar dat ik zoveel jaar zoveel met hem heb mogen samenwerken."

Ze zijn familie
Over het succes van die serie vond ze: "Godzijdank voor die serie. Die auditie kwam precies op tijd, toen ik totaal geen geld meer had. Het was een pilot waarbij je pas ziet hoe goed het is als de cast en de schrijvers samenkomen. Het bleek net vuurwerk."Courteney Cox besloot met: "Ik ben dankbaar voor die serie. Het leven dat ik nu kan leiden komt daardoor. Die mensen waren mijn familie. We gingen overal samen naar toe. Die tien jaren waren ons alles. Ze zijn familie."

NieuwsFilm

meest populair